PRODUCTEN

& SERVICES

Vacature Medewerker Bedrijfsbureau

Een ‘blik’ op Collin Recycling
Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1798. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende 220 jaar in een duurzame wereld leven. Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. Samen met onze klanten, partners en 40 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het bedenken van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

 

Wij zoeken..

Collin Recycling is op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau. In deze veelzijdige functie ben je met het team van Bedrijfsbureau verantwoordelijk voor:

 • Het administratief doen verwerken van alle relevante grondstoffen, afval, weeg-  en andere transport gerelateerde gegevens in de administratie alsmede inzake voertuigen en personeel;

 • Mede uitvoering geven aan alle Bedrijfsbureau en planning activiteiten;

 • De receptiebalie; 

 • Het voorraadbeheer en bestellingen;

 • Ondersteunende werkzaamheden Productie Manager en Transport Manager;

 

De ideale kandidaat..

Voor een juiste invulling van deze dynamische rol:

 • Beschik jij over minimaal MBO werk- en denkniveau;

 • Ben je een teamplayer en ben je een vlot en no-nonsense type;

 • Ben je goed in prioriteiten en verbanden leggen en kan je het overzicht bewaren;

 • Ben je accuraat, resultaat- en oplossingsgericht en durf je verantwoordelijkheid te nemen;

 • Heb je een gedegen kennis van MSOffice, met name Excel;

 • Ben je 24 uur beschikbaar en woonachtig in een straal van 40 kilometer rondom Venlo;

Collin Recycling biedt jou..
Veel vrijheid en kansen in een functie waarin je taken zelf kunt uitbouwen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een marktconform salaris. Collin Recycling is een informele organisatie in de recyclebranche, een organisatie die wil groeien, die internationaal opereert maar daarnaast sterk lokaal betrokken is in de regio Venlo. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en er heerst een open cultuur en prettige sfeer. Binnen Collin wordt er open en direct gecommuniceerd, dit zie je dan ook direct terug in de onderlinge contacten met je collega’s.

Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel, solliciteer dan door je CV en motivatie te sturen naar HR@collin.nl. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie of het verloop van de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen via 077-354 00 41 (optie 3).