PRODUCTEN

& SERVICES

Vacature Junior Accountmanager

Een ‘blik’ op Collin Recycling
Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1798. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende 220 jaar in een duurzame wereld leven. Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. Samen met onze klanten, partners en 40 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het bedenken van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

 

Wij zoeken..

Collin Recycling is op zoek naar een Junior Accountmanager. Je zult binnen het commercieel team samenwerken met twee verkoopmedewerkers binnendienst en een ervaren accountmanager. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Het op energieke en proactieve wijze het verkoopplan (helpen) realiseren;

  • De salesactiviteiten bestaan voor 20% uit relatiebeheer en voor 80% uit acquisitie/new business; en

  • Het binnen de B2B markt op zoek naar verkoopkansen bij bedrijven, gemeentes, overheidsinstellingen en scholen om omzetgroei te realiseren, het klantenbestand uit te breiden.

 

De ideale kandidaat..

Voor een juiste invulling van deze dynamische rol:

  • Beschik jij over een MBO+/HBO diploma in de richting van Logistiek, Bedrijfskunde of Commercie;

  • Ben je tussen de 20 en 30 jaar oud.

  • Heb je kennis van en ervaring met de recyclingbranche en inzameling van reststoffen (pre);

  • Ben je woonachtig in de regio Venlo (pre); en

  • Spreek je Nederlands, Engels, Duits en Limburgs dialect (pre).

Collin Recycling biedt jou..
Veel vrijheid en kansen in een functie waarin je taken zelf kunt uitbouwen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een marktconform salaris. Je zult ook een auto van de zaak ontvangen. Collin Recycling is een informele organisatie in de recyclebranche, een organisatie die wil groeien, die internationaal opereert maar daarnaast sterk lokaal betrokken is in de regio Venlo. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en er heerst een open cultuur en prettige sfeer. Binnen Collin wordt er open en direct gecommuniceerd, dit zie je dan ook direct terug in de onderlinge contacten met je collega’s.

Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel, solliciteer dan door je CV en motivatie te sturen naar HR@collin.nl. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie of het verloop van de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen via 077-354 00 41 (optie 4).