PRODUCTEN

& SERVICES

Even voorstellen

Onlangs verscheen onderstaand nieuwsbericht van ons online:
♻️Collin Recycling groeit!♻️
Als van origine Venloos familiebedrijf maar ook het oudste recyclingbedrijf houden we ons sinds 1798 bezig met reststoffen. En dan vooral het reduceren en duurzaam inzetten van deze reststoffen.

𝗥𝗲𝘀𝘁𝘀𝘁𝗼𝗳𝗳𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘂 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗶𝗻𝗱, 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻!
Onze medewerkers zien wij als sturende kracht achter dit succes. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Er zijn diverse vacatures op verschillende afdelingen.
Zie jij uitdaging in het reduceren van reststoffen? ♻️
Wil jij helpen aan een duurzame wereld? 🌍

Wij zijn dan ook trots dat we Patrick Jacobs als nieuwe collega aan jullie mogen voorstellen.
Patrick is werkzaam als Finance en HR medewerker en werkt op de dagen maandag t/m donderdag.


Wat wil jij over jezelf vertellen?
Mijn naam is Patrick Jacobs ben 51 jaar en woon in Beesel. Naast mijn werk bij Collin ben ik sinds 2014 gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de Beeselse Lijst in de gemeente Beesel. Andere grote hobby's van mij zijn muziek verzamelen en naar concerten gaan. Mijn muzieksmaak gaat vrij breed van punk, via rock tot wereldmuziek en Franse chansons. Momenteel ben ik bezig met het
oprichten van mijn eigen bedrijf als dj met vinylplaatjes. Ik heb dan ook een redelijke collectie vinylplaaten en cd’s. Met spotify en andere streamingsdiensten heb ik niet veel. In Beesel organiseer ik ook nog met wat vrienden een stuk of 12 activiteten op en rondom het marktplein in Beesel. En zoals sommige al gezien hebben ik rij ook graag motor.

Waarom heb je voor Collin Recycling gekozen?
Ik heb voor Collin gekozen omdat ik hier weer kan terugkeren naar de werkzaamheden die ik graag doe. Boekhouding en HR. Bovendien had ik de mogelijkheid om parttime te kunnen gaan werken. En last but not least. Het werken voor een familiebedrijf spreekt mij zeer aan.

Wat hoop je te kunnen bijdragen vanuit jouw functie?
Ik hoop binnen Collin mijn steentje op Finance te kunnen bijdragen, maar ook om binnen HR een aantal processen op te kunnen zetten waar we met zijn allen profijt van kunnen hebben.

 

Wij wensen je veel succes!