RECYCLING

PRODUCTEN

& SERVICES

NIEUWS
Afvalstoffenbelasting

Op weg naar het einde van het jaar kijken we vooruit naar de voorgenomen belastingmaatregelen van de overheid voor het aankomende jaar. 

 

Ons kabinet heeft besloten om de belasting op de verbranding en het storten van afval te verhogen, namelijk van € 13,21 naar € 31,39 per 1.000 kg. De overheid geeft hiermee aan dat zij verdere vergroening en initiatieven voor hergebruik van schaarse grondstoffen toejuicht en zelfs verder wenst te stimuleren! Verbranden of storten past namelijk niet meer bij onze huidige focus op een duurzame toekomst.

 

Mocht u vragen hebben over de duurzame oplossingen van Collin Recycling en wilt u zelf bijdragen aan een duurzame toekomst, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Service: 

customerservice@collin.nl of 077-3540041

Collin, een van de oudste bedrijven uit Venlo, sponsort wederom VVV.  

COLLIN sponsor van VVV-Venlo

Op zaterdag 18 juni 2016 heeft Collin tijdens Lekker Venlo een event georganiseerd. Ondanks de weersvoorspelling was het een hele innovatieve gezellige middag.  Wij hopen dat wij op deze middag een beter beeld hebben kunnen geven over de werkwijze en manier van denken van Collin. 

Graag maken wij met u een afspraak zodat wij vrijblijvend, met behulp van een scan, commerciële mogelijkheden voor uw reststromen kunnen bespreken.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een kleine sfeerimpressie.

COLLIN GOES BLUE
LEKKER VENLO

Een van onze collega’s heeft haar creativiteit de vrije loop gelaten en is aan de slag gegaan met ons restmateriaal. Mooi om te zien dat er op deze manier nieuwe waarde wordt toegevoegd aan onze producten!

Algemene voorwaarden NL I DU I EN   Privacyverklaring  © 2016 COLLIN BV, all rights reserved.
Collin goes Blue | Lekker Venlo