top of page
OpenWaste inzamelingen in Hengelo & Almere

OpenWaste is actief in steeds meer binnensteden

Vanaf heden is het logo van OpenWaste® vaker te zien in het straatbeeld van Hengelo. OpenWaste® is gestart met inzameling van bedrijfsafval en papier/karton in de Hengelose binnenstad. Hierdoor daalt het aantal inzamelwagens in de binnenstad, alsook het aantal verkeersbewegingen en de uitstoot van schadelijke emissies.

In Hengelo zijn het de inzamelaars Rouwmaat en REMONDIS Nederland B.V. die de samenwerking met elkaar opzoeken. Hierbij zal Rouwmaat de daadwerkelijke inzamelwagen en personeel leveren in de operatie. Jeroen Joling, bedrijfsleider Transport van Rouwmaat, kijkt uit naar deze samenwerking: “Wij helpen graag mee om de leefbaarheid in ‘ons’ Oost-Nederland te verbeteren! Dankzij deze samenwerking gaan er minder vrachtwagens de binnenstad in, wat zorgt voor een veiliger, schoner en duurzamer Hengelo.” 

Meer lezen over OpenWaste in Hengelo?

https://openwaste.nl/binnenstad-hengelo-schoner-door-start-openwaste/

OpenWaste gaat per 2024 inzamelen in binnenstad van Almere

Vanaf begin 2024 gaan inzamelaars Van Werven Infra & Recycling, BNext, GP Groot en REMONDIS Nederland met elkaar samenwerken voor de inzameling van bedrijfsafval en papier/karton in de binnenstad van Almere. Een schonere binnenstad van Almere is binnen handbereik. 

Afgelopen maandag stond de Van Werven inzamelwagen voorzien van OpenWaste sticker klaar voor het stadhuis van Almere. Voor de openingsceremonie stonden Luc LeJeune (OpenWaste), Berry den Besten (Van Werven), Ronald van Hecke (GP Groot), Alexander de Hoop (BNext) en Chris van Berkel (REMONDIS Nederland) klaar om te proosten op de start van OpenWaste in Almere. Berry den Besten van primair inzamelaar Van Werven, is blij met de komst van OpenWaste naar Almere: “Dit is een geweldige nieuwe stap in verduurzaming van de binnenstad van Almere”. 

Meer lezen over OpenWaste in Almere?

https://openwaste.nl/openwaste-gaat-per-2024-inzamelen-in-binnenstad-van-almere/

Open Waste Hengelo
Open Waste Almere
bottom of page