top of page
Zomerparkfeest

​Collin Recycling is een typisch Venloos bedrijf. Wij hechten waarde aan de lokale verbintenis tussen partijen en zoeken vaak deze samenwerkingen op. Zo ook voor Zomerparkfeest.

Hier verzorgen wij al jaren op rij de inzameling van reststoffen. 

Ieder jaar opnieuw gaan we met elkaar in gesprek om zo onze dienstverlening te optimaliseren. Wij ontzorgen, bieden flexibiliteit en maatwerk. Iets wat nodig is om mee te kunnen groeien met het zomerparkfeest. 

Voor aanvang brengen we alles in kaart en stellen we een nieuw plan op. En uiteraard volgt er een evaluatie achterhand. Na afgelopen editie hebben 

 1. Waar denken jullie aan bij de zomerparkfeesten

  Als ik denk aan het Zomerparkfeest dan denk ik aan ontdekken van nieuwe muziek, theater etc. Verder natuurlijk ook het gezellig samenzijn met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje!

 2. Wat is jullie persoonlijke bijdrage aan de zomerparkfeesten

  Mijn bijdrage is het afstemmen van de juiste afvalstromen binnen het Zomerparkfeest. Verder ben ik vanuit het Technisch Team verantwoordelijk voor de veiligheid en het vergunningstraject van het Zomerparkfeest. Hierbij ondersteun ik ons secretariaat met input leveren omtrent zaken die gaan over veiligheid in het aanlooptraject van de vergunningsverlener (gemeente). Tijdens opbouw ben ik direct betrokken bij de veiligheidsrondes van gemeente inclusief gemeente, brandweer, politie, GHOR en onze beveiliging. 

 3. Wat vinden jullie van de ondersteuning vanuit Collin en verloop samenwerking

  Collin is een professionele partij waar je heel goed afspraken mee kunt maken, die komen ze altijd na. Vooraf trachten we zoveel mogelijk in een vroeg stadium vast te leggen. Echter bij een organisatie die zo groot is als het Zomerparkfeest is dit vaak ook lastig en vergt het nogal wat flexibiliteit van Collin. Hierin is Collin altijd erg flexibel en zijn ze waar mogelijk ook altijd bereid om ons te ondersteunen. 

 4. Waarom zou je Collin aanbevelen

  Flexibiliteit en professionaliteit!

bottom of page