top of page
Vacature Senior Accountmanager
(40 uur per week)
800x200_Header_VacatureAccountmanager.jpg

Als uitbreiding van ons Accountmanagers team zoeken wij een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte Senior Accountmanager. Ben jij die reststoffen specialist? Heb jij de ambitie om samen met een team te zorgen voor het reduceren van bedrijfsafval bij onze klanten? Dan is dit de functie voor jou.

 

Wat ga je doen als Senior Accountmanager?

Jij handelt en denkt vanuit de klant. Je denkt na over kansen en gaat graag uitdagingen aan. Ook speel je in op de wensen en behoeftes van de klant. Hierop stem je af welke diensten je kan aanbieden. Je werkt in een straal van +/- 30 km rondom Venlo. Venlo is in het verleden uitgeroepen tot Groenste Stad en wordt geroemd om haar Cradle2Cradle ideeën. Daar ga jij namens Collin aan bijdragen.

 

Je beschikt over een helikopterview, houdt de markt in de gaten, stemt zaken af met de commerciële binnendienst én onderhoud contact met onze chauffeurs. In deze functie overleg je ook wekelijks met  de commercieel manager. Samen maak je cases commercieel en wordt er gekeken hoe we een klant voor ons kunnen winnen. Ook overleg je met de transport manager om te kijken of er vanuit operationeel oogpunt nog bijzonderheden zijn.

 

Tot jouw takenpakket horen:

 • Het beheren van bestaande klanten en het opbouwen van lange termijnrelaties.

 • Het opstellen van een salesplan om daarmee nieuwe klanten aan Collin te verbinden.

 • Bedrijven adviseren over het reduceren én voorkomen van bedrijfsafval. Hierbij kijk je naar circulaire mogelijkheden. Jij maakt onze klanten ambassadeur van een circulaire wereld en zorgt voor bewustwording.

 • Het vertegenwoordigen van Collin bij netwerkbijeenkomsten, business clubs en ondernemersverenigingen.

 • Nauw samenwerken met je collega’s op de commerciële binnendienst, planning en bedrijfsbureau om onze klanten te ontzorgen.

 • Je houdt de ontwikkelingen binnen de branche in de gaten, signaleert trends in de markt en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen voor onze klanten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent de adviseur van de klant, zowel bij bestaande- als bij potentiële klanten. Jij bent in staat om mensen mee te krijgen in de circulaire gedachte, geeft advies om afvalstromen te scheiden, zonder daarbij de kosten voor de klant uit het oog te verliezen.

 

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt ruime ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur in de afvalbranche. Voorkeur van de branche is een pré.

 • Je kan luisteren, onderhandelen, overtuigen en bent klant- en resultaatgericht.

 • Je bent bekend met de regio Venlo.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie bij een familiebedrijf met korte lijnen en een informele sfeer.

 

 • Een groeiende organisatie en die zekerheid biedt.

 • Bij goed presteren vrijheid en vertrouwen om je rayon te beheren en uit te bouwen.

 • Een gedegen inwerktraject om de organisatie te leren kennen.

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en trainingen/cursussen.

 • Leaseauto, laptop en een mobiele telefoon.

Een ‘blik’ op Collin Recycling

Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1798. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende decennia in een duurzame wereld leven.

Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. We helpen bedrijven met maatwerkoplossingen, zodat zij zich kunnen blijven richten op hun corebusiness. Samen kijken we continu verder om het reststoffenmanagement te optimaliseren. Samen met onze klanten, partners en 40 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het bedenken van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

 


Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel en denk jij dat je bij ons team past?

Solliciteer dan door je CV en motivatie te sturen naar HR@collin.nl.

 

Heb je meer vragen over de inhoud van de functie of het verloop van de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op via 077-354 00 41 (optie 3).

bottom of page