PRODUCTEN

& SERVICES

Vacature Productiemedewerker

Een ‘blik’ op Collin Recycling
Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1798. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende 220 jaar in een duurzame wereld leven. Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. Samen met onze klanten, partners en 40 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het bedenken van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

 

Wij zoeken..

Collin Recycling is op zoek naar een Productiemedewerker. In deze veelzijdige functie ben je met je team van productiemedewerkers verantwoordelijk voor:

 • Inspectie en acceptatie van de aangeleverde reststoffen;

 • Sorteren van de reststoffen naar soort en kwaliteit, met kraan, heftruck of handmatig;

 • Verwerking van de gesorteerde reststoffen naar balen, met behulp van een balenpers; en

 • Eerstelijns onderhoud van persen, kranen, heftrucks en ander materieel.

 

De ideale kandidaat..

Voor een juiste invulling van deze dynamische rol:

 • Beschik jij over een LBO/MBO werk- en denkniveau en enige werkervaring in de productieomgeving of de afvalbranche;

 • Ben je energiek, collegiaal, een echte teamspeler en heb je oog voor onderhoud en netheid van de gebruikte machines en materiaal;

 • Staat betrouwbaarheid en veilig werken bij jou hoog in het vaandel;

 • Ben je 40 uur beschikbaar en woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Venlo;

 • Ben je, minimaal, in het bezit van een heftruckcertificaat. Andere certificaten, zoals voor kraan en loader, zijn een pré;

 • Ben je flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
   

Collin Recycling biedt jou..
Veel vrijheid en kansen in een functie waarin je taken zelf kunt uitbouwen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je een marktconform salaris. Collin Recycling is een informele organisatie in de recyclebranche, een organisatie die wil groeien, die internationaal opereert maar daarnaast sterk lokaal betrokken is in de regio Venlo. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en er heerst een open cultuur en prettige sfeer. Binnen Collin wordt er open en direct gecommuniceerd, dit zie je dan ook direct terug in de onderlinge contacten met je collega’s.

Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel, solliciteer dan uiterlijk 28 augustus 2020 door je CV en motivatie te sturen naar HR@collin.nl. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie of het verloop van de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen via 077-354 00 41 (optie 4).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.